Qultur Pod EP3: Uge 6 (De aseksuelle snakker om sekssss)

Så er det blevet uge 6, og for mange i landet skyder det den allermest akavede uge i gang. Det er folkeskolernes seksualundervisnings uge, og i anledning af det tænkte vi at det kunne være interessant at præsentere vores perspektiv på det. QueerLittDK vil vi i denne uge derfor fokuserer på dette, så følg med på alle vores kanaler (Instagram, Facebook, og selvfølgelig her). Der vil komme anmeldelser, diskussioner og endnu mere som vil omhandle denne lidt specielle uge.

Siden begge værter, Lasse og Noah, er aseksuelle bliver samtalen om sex lidt specielt. Der bliver så stort et fokus på at have sex i denne uge, så er der ligeså meget værdi i, at høre på Lasse og Noah der snakker om hvorfor de ikke har det.

Samtalen kommer bredt omkring, med en improviseret gennemgang og definition af traditionel seksualundervisninge som de har haft det, og tilføjer hvad de definerer som et Queer ace perspektiv på noget af der allermest traditionelle i vores kultur. De snakker om hvordan de håndterer aseksualitet i et seksuelt samfund, og snakker lidt om hvordan sex i litteratur kan fungere fra deres synspunkt.

Qultur Pod EP3: Uge 6 (De aseksuelle snakker om sekssss) kan findes her, eller der hvor du lytter til dine podcasts! (spotify, apple podcasts, google podcasts for nu)

målgrupper, fandomme og shipping- et stort kaos Qultur-Pod

En ultra kaotisk episode, hvor der bliver snakket om målgruper, fandomme og shipping. Hele vejen fra dansk drama til Twillight!
  1. målgrupper, fandomme og shipping- et stort kaos
  2. ANMELDELSE: Kære Even Hansen
  3. Uge 6 (De aseksuelle snakker om seksssss)
  4. 2021, alene og aseksuel!
  5. Pilot – En Queer Juletid

OBS! i løbet af episoden bliver der namedroppet nogle folk og bøger, det vil blive skrevet her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s