QueerLittDK – et farvel

Kære alle✨

Det kan være svært at indse hvornår man skal fortsætte, og hvornår man skal stoppe.
Sådan har vi haft det hos QueerlittDK det sidste stykke tid. Under og efter corona forsvandt energien bare og mange af os begyndte at lave andre ting, som pludselig begyndte at fylde mere og mere.

Vi har længe snakket om “hvordan skal vi komme tilbage” og “hvordan finder vi energien igen” men vi fandt den aldrig. Vi har også snakket om fremtiden med QueerlittDK og vi kom frem til, at vi lukker QueerlittDK. Ikke fordi vi ikke vil, men fordi vi bliver nødt til det.
Men vi skulle også færdiggøre udgivelsen af “Kunsten at være sig selv” i samarbejde med Forlaget Klippe.

QueerlittDK lukker, fordi os bag QueerlittDK har andre projekter kørende og vi har andre ting der kræver vores tid og energi.

Hvis man kigger tilbage har QueerlittDK gjort meget for det litterære landskab – vi fik synliggjort konceptet af own-voice og synliggjort litteratur, der er skadelig og problematisk. Vi har skabt forskellige samarbejder og relationer, og til sidst har vi skabt et fællesskab i gruppen her.

QueerlittDK blev dannet for skabe synlighed for dansk og oversat queer litteratur, men også for at guide folk over til de bøger, der er relevante og som vi antog at være gode.
Kom vi i mål med det? Tja, måske. Vi fik startet noget og vi skabte queer litteratur dagsplanen hos mange. V er i hvert fald stolte af det arbejde, vi har lavet.

Vi takker for støtten og samarbejdet med jer alle! Vi sætter pris på hver og en af jer, som har fulgt os.
Selvom QueerlittDK lukker, vil mange af os bag QueerlittDK stadig skabe synlighed for bedre queer litteratur i Danmark🙏

Tak for alt!

Kærligst,

QueerLittDK ❤

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s