BUDDY READ: SUMPBARONENS REJSE

Er I klar?

I marts måned prøver vi at køre vores allerførste buddy-read.

Vi læser Christina E. Ebbesens bog Sumpbaronens rejse om det umage makkerpar, mennesket Gavin og elveren Robin, og deres rejse over planeten Aretz. Har du ikke læst den endnu eller har du bare lyst til at genlæse den sammen med os, så brug hashtagget #queerlittdkbuddyread og tag os på Instagram, vi er @queerlittdk

Christina vil også lave en lille takeover på vores Instagram i de 5 uger, vi kører buddy-read. Her vil hun komme med et ugentligt opslag og det vil være muligt at stille hende spørgsmål imens vi læser.

Det hele starter mandag d. 24. februar, hvor vi starter med at læse e-novellen Flugten fra Ildvæveren, som er en prequel inden vi starter på Sumpbaronens rejse den 1. marts. Oversigten over hvornår vi læser hvad, kan findes på QueerLittDK’s Instagram og Facebook.

Som en eksklusiv treat har forlaget Ulven og Uglen givet os en rabatkode til Sumpbaronens rejse’, som vi kan dele med jer. Den giver hele 40% rabat på bogen, og det er jo et tilbud man ikke kan stå for. Så hvis I ikke kan nøjes med at låne bogen på biblioteket eller af en ven, så er et muligt at få sit helt eget eksemplar til en god pris imens vi kører buddy-read.

Koden er: queerlaes

E-bogen, Flugten fra ildvæveren: Tryk her

Bogen, Sumpbaronens rejse: Tryk her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s